Aangesloten bij:
Aim4

Projectmanagement

  • reorganisatie, inkrimping, fusie of overname

Na een reorganisatie, inkrimping, fusie of overname voldoen de bestaande processen vaak niet meer aan de behoefte die nu en in de toekomst gewenst is. Bij mensen heerst onzekerheid. Administraties moeten wellicht geïntegreerd (of juist opgesplitst) worden. Nieuwe processen dienen te worden beschreven. Mensen moeten leren omgaan met nieuwe of andere software. Haperingen in de informatievoorziening treden op. Er is veel te regelen. Een nieuwe dynamiek dient te worden gevonden.

De ervaringen die ik op dit vlak heb opgedaan in diverse functies bij de Telegraaf Media Groep, HDC Media, Telegraaf Drukkerij Groep en Pepperminds Marketing Group komen hierbij goed van pas.

  • uitvoering van projecten

Voor de uitvoering van werkzaamheden die niet tot uw reguliere activiteiten behoren, ben ik inzetbaar als projectmanager. Op deze manier ontlast ik uw financieel manager. Zo heb ik in het verleden projecten uitgevoerd met betrekking tot het invoeren van nieuwe, financiële, software , het opzetten van debiteurenbeleid, het in- of juist outsourcen van werkzaamheden en het inrichten en optimaliseren van administratieve processen zowel op financiële als andere afdelingen. Bij het uitvoeren van projecten werk ik volgens de Prince2-methodiek.

In deze rol heb ik ervaring opgedaan bij HDC Media, Telegraaf Drukkerij Groep, Stadsverwarming Purmerend, Pepperminds Marketing Company en Cargobox.

Voor een toelichting op de overige diensten, gaat u naar de pagina Diensten of u klikt in de rechterbalk op deze pagina. Wilt u meer informatie, neemt u dan contact met mij op.

Be Sociable, Share!
Admin - Sitemap - ContactMoor Financieel Management © 2011